Ladies Night

Op 2 oktober 2015 vanaf 19.00 uur zal er een Ladies Night worden georganiseerd bij Brantjes Fashion aan de Kerkweg in Heemskerk. U wordt uitgenodigd om gezellig bij ons onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste herfst trends te ontdekken. Ons personeel geeft u enthousiast en professioneel advies. Wij zijn erg trots op onze veelzijdige wintercollectie! 

yoga ladies night brantjes fashion

Onze werkneemster, Mandy Buur, zal aanwezig zijn om een korte gezichtsbehandeling te geven met producten uit haar eigen schoonheidssalon, MB Salon. Meer informatie leest u hieronder!

Voor de innerlijke mens organiseren wij een uniek Yoga event, op de zolder van onze winkel. Meer informatie leest u hieronder!

Wilt u graag aanwezig zijn op onze Ladies Night? Meld u zich dan aan via info@brantjesfashion.nl of stuur een bericht via onze Facebookpagina
 


Schoonheidsspecialiste Mandy Buur
mandy buur brantjes fashionMijn naam is Mandy Buur en ik werk sinds drie maanden bij Brantjes Fashion modezaak, waar ik het erg naar mijn zin heb. Leuke mooie merken, enthousiaste klanten, gemotiveerd personeel en leuke acties! Brantjes Fashion verkoopt de laatste mode voor een brede doelgroep. Ik ben vier dagen in de week in de winkel werkzaam.

Bij een goede uitstraling en een mooi setje kleding hoort uiteraard een verzorgde huid. Aan huis heb ik een schoonheidssalon en ben ik veel met uiterlijk en verzorging bezig. U merkt hoe ontspannen uw huid aanvoelt na een korte reinigingsbehandeling bij MB-Salon. U kunt een korte reinigingsbehandeling ervaren op onze thema avond bij Brantjes Fashion. Uw huid wordt gereinigd met het merk: Yellow Rosé of Kaeso.

Ik zie u graag op vrijdag 2 oktober a.s. vanaf 19.00 uur!

mandy buur brantjes fashion


Yoga
Ajna Tempel Brantjes FashionShoppen en ontspanning... Een onmogelijke combinatie? Nee hoor! Op vrijdagavond 2 oktober komen Marloes Zonneveld en Kalinka van Wees van yogaschool de Ajna Tempel het bewijs geven. Zij verzorgen die avond yogalessen in een rustige ruimte op de bovenverdieping. Heerlijk om je weekend mee te beginnen! Shoppen in een heerlijk ontspannen sfeer... Een perfecte combinatie!
 
De lessen starten om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. Nog nooit een yogales gevolgd? Geen probleem, de lessen zijn geschikt voor iedereen!

Wilt u meedoen? Dan graag vooraf aanmelden bij Ellen, want het aantal plaatsen zijn beperkt. Om u aan te melden kunt u een mail sturen naar info@brantjesfashion.nl of een bericht achterlaten op de Facebook pagina.
 
19:00 - 19:45 Basic Flow
20:00 - 20:45 Hatha
21:00 - 21:45 Yin yang 
 
Lieve groetjes, 
Marloes en Kalinka

yoga brantjes fashion heemskerk

 

prive shopping

prive shopping

Ben je nog op zoek naar de perfecte outfit en kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan graag voor je klaar!

Op dinsdag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur kan je bij ons personal shoppen. Een afspraak plan je gemakkelijk met één van onze personal shoppers.

Bel of app naar: 06 225 184 68

of maak een aspraak in de winkel.
Zien we je binnenkort?