Transfer

Transfer

Transfer is een Nederlands modelabel gevestigd in Amsterdam. In 1990 lanceerde zij haar eerste bonnetterie collectie. Transfer ontwerpt een product voor de moderne vrouw die gaat voor kwaliteit en een hoogwaardig draagcomfort. Transfer is een zogeheten 'korte termijn modelabel'. Dat betekent dat wij heel kort op de trends zitten. Hierdoor kunnen wij heel actueel zijn als het gaat om het modebeeld van vandaag.

Transfer brengt bijna iedere maand een nieuwe collectie uit, aangevuld met NOOS-artikelen (never out of stock) & FLASH (trendgevoelige styles die aansluiten bij iedere vorige en volgende collectie) Dat noemen wij Fashion for Every Day.

Met een consistent handschrift in design creëert Transfer unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Dit maat het mogelijk om verschillende seizoenen met elkaar te mixen-en-matchen. Hierdoor kun je het hele jaar door verrassende combinaties maken.

"Onze focus ligt op duurzame, natuurlijke materialen, easy daily styles, vrouwelijke silhouetten, hoge kwaliteit en een lange levensduur."

MADE IN ITALY
Co-founder & Head Design Peter ontwerpt vanuit Italië en is ter plekke nauw betrokken bij de productie en distributie. Zo zitten we bovenop de kwaliteitscontrole en staat Transfer voor mode met een goed prijs-kwaliteitsverhouding, met liefde voor jou gemaakt.

Easy daily styles die je makkelijk transformeert naar je eigen stijl